lauantai 27. kesäkuuta 2015

Lukumaratooni 26.6.

Aloitin lukumaratoonaamisen klo 16.10, mutta totta puhuen tuntuu etten ole saanut paljoa luettua. Tosin yhdessä välissä en meinannut saada lukurauhaa, joten se jarrutteli mukavasti lukemistani.

Minulla ei ole mitään tiettyjä kirjoja määrättynä, joita luen: luen vain fiiliksen mukaan ja koetan ottaa rennosti.

(Oonko ainoa, jonka mielestä tabletilla on pirun ärsyttävää kirjottaa tai ylipäätänsäkin tehdäyhtikäs mitään TV-sarjojen ja elokuvien katselemista lukuunottamatta? Kone nimittäin hajosi muutama päivä sitten...)

1. Päivitys klo 0.53
Percy Jackson and The Greek Gods luettu loppuun sekä Ette te minua tunne -kirja on loppusuorilla. Kirja on ollut hyvin koukuttava, mutta myös synkkä ja toivon tosiaa  kirjalle onnellista loppua. Sen verran masentava kirja, mutta pidän päähenkilön erikoisesta ajatusmaailmasta.
Sivuja luettu: 277

2. Päivitys klo 3.50
Luin Ette te minua tunne -kirjan loppuun ja pidin siitä kovasti. Kirjan tunnelma oli synkkä, mutta voinen sanoa pitäneeni tarinan lopusta.
Aloittelin John Greenin Kaikki viimeiset sanat -kirjaa ja haluaisin mielläni lukea sitä nyt, kun kirja vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, mutta vahingossa nukahdinkin jo hetkeksi niin kaipa tässä kannattaisi mennä nukkumaan ja jatkaa huomenna.
Sivuja luettu: 408

3. Päivitys klo 14.00
Sain juuri luettua John Greenin Kaikki viimeiset sanat loppuun. Yllätyin kirjasta, positiivisesti, ja oletin sen olevan aivan erilainen.
Sivuja luettu: 647

4. Päivitys klo 15.16
Luin viidennen muumikirjan, vaarallisen juhannuksen, ja pidin siitä kovasti. Mieleeni tuli, kun lapsena katsoin muumijaksoa, jossa olivat nämä tapahtumat.
Nyt vielä olisi vajaa tunti lukumaratoonia jäljellä ja ajattelin aloitella jotain paksumpaa romaania - en kuitenkaan ehtisi enää saada mitään lyhyempää kirjaa luettua loppuun.
Sivuja luettu: 779

5. Päivitys klo 16.10
Lukumaratooni on nyt minun osaltani ohi. Luin tässä vielä lopuksi muutama kymmentä sivua viidettä aaltoa.
Lukumaratoonaaminen oli miellyttävä kokemus ja aion osallistua lukumaratooneihin jatkossakin.
Sivuja luettu: 827


Rick Riordan - Percy Jackson and the Greek Gods: 71 sivua
David Klass - Ette te minua tunne: 253 sivua
John Green - Kaikki viimeiset sanat: 323 sivua
Tove Jansson - Vaarallinen juhannus: 132 sivua
Rick Yancey - 5. aalto: 48 sivua
Yhteensä: 827 sivua

7 kommenttia:

 1. Et ole ainoa! Inhoan jopa blogikommentteihin vastaamista jollain muulla kuin koneella :D Tsemppiä maratonille, minulla se onkin jo ohi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tarvitaan kun silmät meinaavat väkisinkin painua kiinni. Voisi kyllä mennä nukkumaan ja herätä ajoissa lukemaan, mutta... :D

   Poista
 2. Tsemppiä lukemiseen. Oletpa jaksanut istua myöhään kirjan parissa... itse kun olen sellaisessa unirytmissä että klo 23 alkaa jo nukuttaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)
  Totta puhuen, itseäniki alkoi väsyttämään jo ennen keskiyötä, mutta otin härkää sarvista ja ihmeen kaupalla sain pysyin hereillä. (Tosin luultavasti väsymyksen takia lukutahti oli hidasta)

  VastaaPoista
 4. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

  VastaaPoista